Frustrerende – men en del av seilingen

  
Vi har hatt det veldig bra så langt på seilasen mht været, helt frem til Lands End. Der døde vinden og vi har drevet rundt siden sent i går kveld, de siste 5 timene helt uten vind. Avstanden til de foran bare øker da de har vind, så resultatet vil nok bli der etter. Sånn er seiling!

Ellers har regattaen så langt bydd på noen utfordringer vi ikke har vært gode nok på, eller ikke fått trent særlig på med denne nye båten, så vi har nok tapt litt der. Men vi er allikevel fornøyd med alt hva vi har fått til.

Nå har vi passert Lands End og har startet på Irske havet. Så langt ikke som fryktet, men har vært her før noen ganger, samtidig som vi ser værutviklingen, så det kommer i «bøtter og spann» etterhvert…Det er 120 nm til runding Tuscar Rock, hvor seilasen etterpå går via Fastnet Rock og tilbake til Frankrike. Så her kan mye skje…😊

Vi har fått vite at trackerne ikke virker, så vi håper arrangøren finner en løsning. Ellers kan en også gå på Marine Trafick, det hender vi dukker opp der…

Gi gass!

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 13/09/2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Det er langt igjen, gutter. Og som du sier – alt kan skje i seiling. Gi gass, for fasan! 🙂
    ArildS.

  2. Veldig langt igjen! Bare å gi gass å gire om. Utrolig gøy at det er en Norsk båt med på det nivået her og henger så bra med. Vindstille er ikke noe å gjøre med men vi satser alt på en omstart ved Fastnet!!

    VidarM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: