3. plass til Rune i TwoStar

Rune seilte sammen med Jan Helge Furnesvik i Astragale til en solid 3. plass i årets TwoStar. Det stilte 14 båter til start i klassen, men kun 6 båter gjennomførte! De fleste gikk ut pga brekkasjer eller sjøsyke. Det var tildels mye vær under hele seilasen, etter en heller laber vind i starten.

Regattaen var på ca 350 nm og startet på Hankø, via Færder, nedover Svenske-kysten på en rom kurs, runding Hätteberget utenfor Marstrand, langs Svenske- kysten nordover, til runding Nord-Koster. Seilasen avsluttet med bankekryss i kuling fra Nord-Koster til Jomfruland, med en utrolig flott spinnakerseilas tilbake til mål, på Hankø.

Det ble en skikkelig cat-fight mellom de og Black Pearl, med meg, Simen, og Marius Ellingsen, helt til storseil fallet røk ombord hos oss utenfor Smögen, på vei nordover. Det var utrolig gøy å seile med disse to like Class40 båtene i match utover fjorden og nedover Svenske-kysten. En fantastisk opplevelse!

Kudos til Jan Helge og Rune, som igjen viste muskler med Astragale i kulingen. Det er kun noen uker siden de, som veldig få, gjennomførte Skagen Race i inntil liten storm, hvor de også fikk en hederlig 3. plass.

GI GASS! (Og: Ha det gøy, som en tilleggs-parole, etter årets to harde seilaser 💪👍)

Reklame

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 23/06/2019, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: